preloadingpreloadingpreloading

Ontwikkeling

Ontwikkeling
Met behulp van ons moderne machinepark en de verschillende productietechnieken zijn wij als productiebedrijf puur sang in staat tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende wensen van onze klanten. Daarmee stellen wij onze klanten in staat eigen unieke concepten aan te bieden. In feite is onze klant onze partner, waarbij gezamenlijk nieuwe ideeën worden uitgewisseld op het gebied van kleuren en trends. Zo worden unieke productconcepten onder eigen label specifiek ontwikkeld voor het marktsegment waarop de klant actief is. Deze aanpak is succesvol en leidt tot een wereldwijde export naar meer dan 30 landen.

Kwaliteit
Al onze tapijten voldoen aan de zeer strenge eisen van internationale testlaboratoria en zijn dan ook voorzien van het bekende GUT label. Onze zuiver scheerwollen producten staan onder toezicht van WOOLMARK.
Binnen ons bedrijf zijn diverse specialisten permanent bezig het gehele productieproces te controleren en te toetsen op betrouwbaarheid, zodat onze producten constant voldoen aan de gestelde hoge kwaliteitseisen.

Natuur en Milieu
Het beleid van Intercarpet is erop gericht om tijdens het productieproces de belasting van natuur en milieu zoveel mogelijk te ontzien. Wij werken met gescheiden afval stromen en volgens duidelijke instructies. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers zich permanent bewust zijn om tijdens het werk zo zuinig mogelijk om te gaan met energie en verspilling te voorkomen.
Om het energiegebruik zoveel mogelijk te beperken heeft Intercarpet een zogenaamd Energie Efficiency Plan opgesteld. Jaarlijks vindt onafhankelijke monitoring plaats en worden de effecten vergeleken met de doelstellingen en gerapporteerd aan de overheid.

          

  

Click to enlarge

Contact

Tapijtfabriek Intercarpet bv
Tweede Broekdijk 1
NL - 7122 LB Aalten

Telefoon : 0031 543492100
Fax
: 0031 543476025
E- mail
:info@intercarpet.nl
Privacy